Hoppa till sidans innehåll

Pallplacering för HKMK´s förare samt debutanter i guldhjälmstävlingar.

Summering från Mitt Sverige Cupen

06 AUG 2017 20:27
Här kan ni läsa lite om våra crossåkare som tävlade under Mitt Sverige cupen 5-6 augusti.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2017 22:42

HKMK´s förare hade uppvisning i helgen under Mitt Sverige Cupen.

I 65 guldhjälm debuterade Hugo Forslund och visade med sin fina körning att han är att räkna med i framtiden. Calle Gustafsson skulle ha kört men han visade cykelkonster kvällen innan tävlingen och skadade sin armbåge vilket var synd. Men räkna med Calle och Hugo till nästa tävling.

 Hugo 3:e

Liam Axelsten, Saga Forslund, Alfred Pettersson och Willhelm Markström debuterade i 85 Guldhjälm. Alla kom i mål mer eller mindre leriga efter fin körning av alla. På deras skrivbord eller bokhylla (eller så sover någon med pokalen?) står nu deras första errövade pokaler. Och det är nog inte deras sista pokaler de kommer hem med.

Wille Saga Liam

I 85 Ungdom körde Emil Gustafsson, Alex Jonasson, Edwin Markström och Erik Höglund fyra heat. Klubbpolarna Erik och Edwin slutade på samma poäng i totalen och fick vackert stå på pallen (tvåa o trea). Alex börjar nu visa framdäcken och klättrar placering för placering. Emil fick oturligt nog besöka akuten efter att vurpat i sista heat men har kämpat fint under tävlingsdagarna. 85 U - Erik 2:a Edwin 3:e

I U17 125 visade Dennis Bertlin att han kommit in i form efter sina skador och kom tvåa i totalen efter att ha slutat (2:a, 2:a, 2:a och 4:e). Honom får vi säkert se av mera i framtiden om han bestämmer sig för att inte bryta något mer ;)    Jonathan Zetterlund kör också U17 och visade att han har fin körteknik, men orken räckte inte riktigt fram. Får han chans att trimma till sin kondition och styrka så blir han farlig längrefram. 

Dennis 2:a

Stort tack till alla förare som lyfte upp Höga Kusten Motorcross. Och för att inte glömma deras föräldrar, släkt, vänner och klubbmedlemmar alla som fanns på plats och supportade ungdomarna så säger vi (HKMK) en stort eloge till alla som ställt upp.

Ett stort tack riktar vi också till alla andra crossåkare som medverkade och såg till att alla på banan fick kämpa för mödan under kamratliga avgaser!

Skribent: Per Markström
Epost: This is a mailto link

Facebook-gilla-knapp[1]

Strömsund 2015

Postadress:
Höga Kusten MK - Motorcykel och Snöskoter
Johanna Forslund, Myre 114
87293 Lunde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info