Beskrivning av arbetsuppgifter för banvärd

Uppgifter för banvärd & kiosk ansvarig

# Du som banvärd är ansvarig att vara i tid på banan och öppna upp bommen.

Vid väderlek som kräver bevattning av banan, börja bevattna 20 min innan träningsstart. Så att banan är färdig då träningen startar. (Se speciell info ang. vattenpumpen.)

# Du som banvärd/kioskansvarig bör vara på banan minst 40-60 minuter innan träningen börjar så allt är klart innan träningen kör igång. Du kan kolla med de andra som kommer om de kan hjälpa till om de är så att du inte har hunnit klart i tid.

# Ta fram elverket och koppla in det.

Koka kaffe och fylla termosar, bred mackor till försäljning,som banvärden inhandlat själv och duka fram övriga kioskvaror, som finns i kioskrummet.

# Kolla så att alla förare som kommer till banan är medlem i klubben. De som inte är medlem i klubben ej har licens och vill köra kan köpa en prova på licens skall betala 150:- om de har licens i annan klubb och vill åka på vår bana som gäståkare betalar 100:-Skriv upp namn och personuppgifter på både prova på licens, och på gäståkaren och ge dem deras kvitto.

Skilj på dessa pengar i redovisningen av kassan. Se separat info i kioskpärmen.

Ingen åkare får köra på banan om de inte har anmält och skrivit upp sig i klubbstugan på närvaropapperet gäller medlemmar

Och de som inte är medlem måste betala prova på licens eller gäståkaravgift och fylla i alla personuppgifter, och klubbtillhörighet de som är gäståkare och har licens i annan klubb.

# Sopa ur omklädningsrum samt övriga klubbhuset

# Töm och byt sopsäckar vid behov, kontrollera toaletterna.

# Diska undan, töm kiosken, ställ in elverket, lås överallt.

Du som barnvärd har ansvaret denna kväll för att pengar inte blir kvar i klubbstugan och att allt är låst, inkluderat bommen.

Om du inte kan komma den dag/ vecka är banvärd/kioskansvarig på du själv hitta en ersättare.

Klickbar pdf fil för att skriva ut.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:11
Skribent: Per Markström